Timpul
Adauga site-ul TIMPUL la favorite! Literatura | Arte vizuale | Arta spectacolului | Utilizator nou
   
Calendar
Calendar
Enciclopedia
Enciclopedia
Festival
Festival
Club
Club
Tineret
Tineret
Revista
Revista
Editura
Editura

Noua adresa de corespondenta a revistei TIMPUL
CP 1677, OP7 - IASI
Introduceti in casuta de mai sus cuvinte cheie sau un nume de artist pe care dorit sa il cautati (ex: interbelic )

Scrisoare cu noutati
Introduceti in casuta de mai jos adresa de e-mail la care vreti sa primiti ultimle noutati
Vreau sa primesc noutatileProiecte sustinute
Servicii Web Profesionale

Statistici site
Literatura: 2.875
Arta vizuala: 1.181
Arta spectacolului: 30
Comentarii: 1.522
Membri inregistrati: 1.672
ON: 0 membri / 3 musafiri
Total hituri: 578.183
Total vizitatori unici: 227.184

Link-uri recomandate
@ntonesei's BLOG
A.F.C.N.
Bogdan Ulmu
Casa de cultura "Mihai Ursachi"
Clubul Cinefililor
Dan Lungu
Dorin Tudoran
Editura UAIC
FESTIVALUL EuroART Iasi
Filosofi@lasi
Flacara Iasului
Fotografa
Hobbitul - Emil Brumaru
Hobbitul - Emil Brumaru
Iasi-City
Iasi-City
IASINET
ICR - Romania Culturala
IMPACT FM
IMPACT FM
Ioan T. Morar
Lucian Dan TEODOROVICI
Lumea cartii
Mihai MALAIMARE
NewsIasi
Paul Gorban
Polirom
Primaria Municipiului IASI
Radio Guerrilla
Radio Ia?i
Radio Ia?i
Serban Axinte
Stefan Abageru
StiLL ONline
Suplimentul de cultura
Universitatea "Al.I.Cuza"
Cu sau fara mine..., andreea elena baciu - Publicistica / Literatura

Am scris postul asta intr-o zi ploioasa, in care inevitabil ai adus soare. Am tins sa scriu la superlativ caci altfel nu stiu sa scriu despre tine. Nu m-am pornit sa scriu un epilog caci nu imi iau la revedere de la nimeni, ci trimit o invitatie, o vedere din sufletul meu.

Multe din zilele mele bune le-ai adus tu, ca pe niste cadouri vii...Le-am impartit pentru ca intre noi nu au stat mercantilitati, si rautatile ieftine s-au temut de tineretea pe care am respirato in fiecare clipa petrecuta impreuna. Imi doresc pentru tine niste zambete sincere, niste oameni frumosi, caci eu cu tine am tras lozul cel mare cand am intrat in sufletul tau.Si nu stii de cate ori am uitat sa iti multumesc pentru ca m-ai salvat de mine, si de cate ori m-ai adus inapoi. Stii...nu ma pot opri din zambit, cand imi dau seama ca am fost martora la o autentica poveste de succes. Tu nu esti vara trecuta, tu nu esti ultima ploaie, tu nu poti fi altceva decat prima sarutare pe frunte a tineretii... Caci tu esti tanara, caci tu esti viata, caci tu esti catifelarea unui sarut. Caci impreuna suntem extraordinare ca un rasarit. Caci fara trecerea ta prin viata mea eu as fi fost banala.
Privind la cate ai adus, nu imi pot inchipui cate o sa iei...Ei, multi nu stiu de cate ori ai trecut prin viata cu zambetul pe buze si cu sufletul bucati. Ei nu stiu cate lacrimi nu ai mai putut sa versi... Acum sa se vada toate cicatricile. Sunt dovezi ca ai luptat, dreapta...pe tocuri de 15' si cu rujul in buzunar, caci tu nu stii sa pleci privirea. Sa nu iti pui peceti la suflet niciodata....draga eroina, iti fac cadou un haos al tau... si dupa el o liniste de aur. Iti dau un haos pe care sa il faci dupa asteptarile tale, pe care sa il ordonezi candva...de care sa ai grija ca de un iubit ascuns. Iti dau viitorul....Si cand va fi sa mergi pe niste drumuri mai blande...sa zambesti si pentru mine...Pentru noi doua...

Inchei succint, caci eu nu scriu testamente...eu nu am nevoie sa las mosteniri cand am oameni ca tine care m-au luat ca pe "Asigurare de viata", care pot da marturie acum si mai tarziu despre cine sunt...ce am de dat. si ce am pierdut pana acum.Daca o sa fie sa cazi, eu voi fi acolo sa te ridic, sau la capatul unui fir telefonic sa te ajut cu vorbe sa iti cureti coama si sa iti lingi ranile. Esti eroina mea mea, eu stiu canu ai sa gresesti si pentru ca tu esti "omul meu", ca sa stiu ca si eu am o sa sansa, trebuie neaparat sa castigi, sa reusesti....pentru tine, mi-as face iar viata un drum...sa te vad fericita,sarbatorind in stil mare...cu sau fara mine, cicocnind din pahare de cristal pentru zilele mele bune...:)
Te iubesc!!!
Enorm....


Nr. hituri: 1.455
Adaugat la data: 00:39:05, 16 Sep 2013
Comentarii material
  • violeta: andreea te iubesc. , 16:44:00, 16 Sep 2013